Chemotherapie

Wanneer u van uw arts heeft gehoord dat u chemotherapie moet ondergaan, staat de ‘wereld op zijn kop’. Voor velen is het extra moeilijk als zij horen dat daarbij ook het haar gaat uitvallen.

Direct komt de vraag: wil ik wel haarwerk?

Voor de één is daar absoluut geen twijfel over, de ander doet het alleen voor als zij buitenshuis is en er zijn ook vele vrouwen die twijfelen of zij wel een pruik gaan dragen, maar willen ‘voor het geval dat…. ’ er toch één hebben. Ieder doet het op zijn of haar eigen manier. De meeste vrouwen zien enorm tegen het moment op dat het haar uit gaat vallen en ‘zichtbaar’ wordt in wat voor een situatie zij zitten. Daarom streven wij ernaar een haarwerk te kunnen leveren die bijna identiek is aan het eigen haar. Waardoor het sociale leven gedurende de behandelperiode ‘gewoon’ door kan gaan, en zo min mogelijk bezig te zijn met uiterlijkheden en gevoelens van onzekerheid.

Een haarwerk is een prima hulpmiddel in deze situatie. Het na de behandelperiode is het des te fijner als uw eigen haar weer gaat groeien…. informatie link chemotherapie: www.allesoverchemotherapie.nl