Veel gestelde vragen

  1. Ontvang ik een vergoeding van mijn verzekeraar bij de aanschaf van een haarwerk?
   Als u een haarwerk op medische indicatie aanschaft, heeft u via uw zorgverzekeraar recht op een basisvergoeding. Sommige mensen hebben bij een aanvullende verzekering recht op een extra tegemoetkoming in de kosten.
  2. Belemmert het dragen van een haarwerk mijn natuurlijke haargroei?
   Bij tijdelijke kaalheid – bijvoorbeeld door een chemokuur – kunt u een haarwerk gerust dragen, ook als uw eigen haar weer aangroeit. Het montuur ventileert goed en geeft de huid zelfs wat extra warmte. Hierdoor gaat uw eigen haar sneller groeien.
  3. Kan ik elke haarkleur laten aanmeten?
   In principe kunt u elk gewenste kleur haarwerk aanschaffen. Toch is het beter dat u nooit voor een kleur kiest die donkerder is dan uw eigen haarkleur. Het is beter om een tint lichter te nemen, want dat komt zachter, natuurlijker en vriendelijker over.
  4. Wat moet ik doen als ik overweeg om een haarwerk aan te schaffen?
   Maak een afspraak met Mara om langs te komen, zij kan u eventueel ook in het ziekenhuis bezoeken. Samen bespreken we uw wensen en eisen om vervolgens te zoeken naar de juiste oplossing. deze afspraak is gratis en vrijblijvend. Een vrijblijven (intake) gesprek is zelfs al deze week mogelijk.
  5. Kan ik mijn haarwerk in een trendy kapsel laten knippen?
   Als eenmaal de keuze is gevallen voor een bepaald haarwerk, wordt het haarwerk helemaal naar wens geknipt. Van klassieke haardrachten, tot de meer trendy en hippe kapsels.
  6. Hoe lang is de levertijd?
   Een confectie haarwerk kunnen we uit voorraad of binnen 2 dagen leveren. Voor maatwerk is de levertijd maximaal 12 weken.
  7. Kan ik een haarwerk reserveren?
   Reserveren van een haarwerk is mogelijk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.
  8. Krijg ik garantie op eventuele schaden aan het haarwerk? U krijgt 6 maanden garantie op fabricage en productiefouten.
  9. Is een (zieken)huis bezoek mogelijk? Uw Privacy en gezondheid staan bij ons hoog in het vaandel. U heeft daarom de keuze om in een van onze (haarwerk)salons te komen. Waar u zich volledig op uw gemak kunt voelen. Maar wij vinden het ook geen probleem om bij u thuis of naar het ziekenhuis te komen.
  10. Wat zijn de kosten? De kosten van een haarwerk zijn erg uiteen lopend. dit bespreken wij graag met u tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek.